PROJECT STORY

The client developed a need for office space to be used primarily during maintenance operations by the contractors.

We refurbished a disused industrial testing laboratory, with a combination of brick and sheet metal cladded walls, to create office space and meeting rooms to comply with strict thermal and acoustic requirements because of the noisy industrial environment.

This was achieved in the following ways:

  • An internal skin was added to the existing metal sheet wall consisting of 14kg/m³ Cavitybat insulation between 2 layers of 12,5mm Gyproc RhinoBoard,

  • Underneath the existing metal sheet roof we added a layer of 75mm thick Cavitybat insulation and a layer 12,5mm Gyproc RhinoBoard.

  • Both the ground and first floor have a suspended ceiling with Isover Soundlite ceiling tiles.

  • Double glazing was used in all the windows.

Original Sasol C3 Testing Laboratory

Revamped Office Space

Revamped Sasol C3 Offices

Revamped Conference Room

View from North-West

LET WMS CREATE A BEAUTIFUL SPACE FOR YOU

Submit the form below or give us a call on +27 (0) 12 342 2138

Menu