Hatfield Gardens Filling station

The canopy design kept to the BP brand, while the office and shop building was designed to blend in with the adjacent office park. A workshop is situated in the basement for acoustic insulation and accessed via a ramp hidden behind the building.

CONTACT US OUR PORTFOLIO

PROJECT STORY

This filling station had to form part of the adjacent office park that was designed in a colonial style.  BP accepted to deviate from their standard filling station design for the office and shop building.  However, the forecourt canopy was kept to the standard BP design. To limit noise pollution for the adjacent offices, the workshop is situated in the basement and accessed via a ramp behind the building.

Hatfield Gardens Filling station

LET WMS CREATE A BEAUTIFUL SPACE FOR YOU

Submit the form below or give us a call on +27 (0) 12 342 2138

Menu