PROJECT STORY

The pilots in training need to rest and refresh in between training sessions, therefor we designed a cafeteria on the first floor with a view to one of the simulators. The glass partition is sound proof to keep out the noise generated by the simulator when in use. A curved coloured glass partition at the entrance opens up into the cafeteria to invite you into the area. The services are exposed to add to the industrial feel of the building and the acoustic panels hanging from the ceiling are shaped as airplanes.

Comair A3 Cafeteria

LET WMS CREATE A BEAUTIFUL SPACE FOR YOU

Submit the form below or give us a call on +27 (0) 12 342 2138

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed

Menu